Contacteer ons

Vakantiewoning Pype

+32 483 45 30 81
info@vakantiewoning-pype.be

Hünningen 155a
Büllingen
België

155 Hünningen
Büllingen, Région wallonne, 4760
Belgium

+32 483 45 30 81

Vakantiewoning voor 10 personen in de Oostkantons.

DSC_4630.jpg

Vakantiehuis in de Ardennen

Vakantiewoning Pype is het vakantiehuis bij uitstek om te huren in de Ardennen. Meer dan genoeg plek voor 10 personen om te relaxen en te genieten van de natuur in de Ardennen. Het vakantiehuis is tevens voorzien van alle noden om met familie en vrienden een fantastisch feestmaal op tafel te toveren.

De Ardennen, als bosrijke regio de plek om te ontspannen met vrienden en familie. Het vakantiehuis is gelegen in de omgeving van Bütgenbach en Büllingen waar naast de meren ook de Ardense bossen een prachtige achtergrond bieden voor talrijke wandelingen. U kan het vakantiehuis in de Ardennen in elk seizoen bezoeken en elke keer een ander type vakantie hebben. Sommige van onze huurders houden er van om met de mountainbike de Ardense bossen in te duiken, andere bezoekers zijn dan weer meer te vinden om gezellig aan het haardvuur van het vakantiehuis gezelschapspellen te spelen. U ziet het het vakantiehuis heeft voor ieder wat te bieden in de Ardennen.

In de ontspanningsruimte van het vakantiehuis kan u zowel een darts als een kickertafel terug vinden. Beide voorzien om u als huurder een fijne vakantie te verzekeren in ons vakantiehuis in de Ardennen. Verken ook zeker de overige delen van het huis en ontdek zo wat het vakantiehuis voor u kan betekenen tijdens uw verblijf in de Ardennen.